De N8vdN8 2015 in het Stadspark Molenwater

19 oktober 2015

Samen met Professor Archie Medes het Stadspark Molenwater verheffen

Professor Archie Medes heeft een geweldige ontdekking gedaan. Hij heeft ontdekt dat het Stadspark Molenwater zich momenteel in een opwaartse druk bevindt. En hij heeft berekend dat op in de N8vdN8 tussen 19 en 21u die opwaartse druk gebruikt kan worden om het Stadspark naar een hoger plan te tillen: om het Stadspark op te lichten. Daarvoor heeft hij wel de hulp nodig van heel veel kinderen met hun zelfgemaakte speciale magneet (zie de werktekening op Facebook.com/StadsparkMolenwater).

Voordat die thuis of op school gemaakte magneet sterk genoeg is voor het echte oplichtingswerk, moet die geladen worden met 4 krachtkeitjes die tijdens de N8vdN8 in het park gevonden kunnen worden. Professor Medes kan helaas zelf niet daarnaar zoeken, want hij is nachtblind. Dus daarvoor heeft hij de hulp van de kinderen eveneens dringend nodig. Nadat de kinderen hun met de krachtkeitjes gevulde magneet aan professor Archie Medes hebben gegeven, berekent hij hoeveel opwaartse kracht hun magneet oplevert. Hij heeft daarvoor een mobiel Powerstation ontworpen, zodat aan het einde van de N8vdN8 duidelijk is hoeveel vereende krachten er in totaal zijn. In het park zijn in de N8vdN8 Windwijzers om de kinderen op het spoor van de vindplaatsen van de krachtkeitjes te zetten. En let dan vooral niet op de vrouw van professor Archie Medes, Edith.

Uit voorzorg is het verstandig dat alle kinderen zwembandjes of zwemvest dragen als zij in de N8vdN8 het Stadspark Molenwater betreden, want je weet maar nooit wat er gebeurt. Van de begeleiders van de kinderen moet in ieder geval eentje een kopie van het zwemdiploma bij 1 van 4 N8vdN8-ingangen van het Stadspark laten zien.

Facebook.com/StadsparkMolenwaterTwitter.com/Stadspark M

Foto: Nous Davidse (N8vdN8 2012)