Gezocht: enthousiaste Bouwers, sjouwers en ondersteuners voor N8vdN8 Middelburg

7 oktober 2016
De stichting Nacht van de Nacht Middelburg organiseert jaarlijks, in de nacht van de overgang naar de wintertijd, een geweldig publieksevenement in de binnenstad van Middelburg. De Nacht van de Nacht – dit jaar op 29 oktober – is onderdeel van het landelijk initiatief van de Milieufederaties en is, bedoeld om de aantrekkelijkheid en de waarden van een duistere nacht voor mens en natuur te benadrukken.
Middelburg doet dat met een scala van activiteiten, zoals een donkere tocht, muziek, acts, bezienswaardigheden enzovoort. De horeca doet volop mee en je kunt zelfs donker tafelen. Het Middelburgse evenement is in de loop van de tijd met tussen 8000 en 10.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste Nachtfestival van Nederland. Dat komt niet in de laatste plaats door de vrijwillige inzet van velen en ook dit jaar willen we een beroep op jullie doen.
Wij zijn op zoek naar een aantal BSO (bouwen, sjouwen, ondersteuning) vrijwilligers. Enthousiaste doeners die mee willen helpen bij het verrichten van verschillende hand- en spandiensten, in het bijzonder tijdens, maar voor een deel ook voor en na het evenement. Daarbij moet je denken aan:
  • het meehelpen met opbouwen van rekwisieten, attributen langs de looproute, plaatsen dranghekken e.d. • het bezetten (en brandende houden) van de vuurkorven
  • verduistering winkelpanden waar nodig (afplakken)
  • bezetting van de dranghekken, incl. verkeersregeling en verwijzen/informeren bezoekers
  • catering vrijwilligers en deelnemers
  • promotie activiteiten (rondbrengen nieuwsbrieven, flyering e.d.)
  • opruimen na afloop.
Wij plannen een paar weken vooraf een bijeenkomst om de taken goed te verdelen. Als je meedoet ben je op een bijzondere manier betrokken bij de Nacht en je hoeft niets te missen van de gezelligheid en sfeer , integendeel! Een ieder kan rekenen op een natje en droogje en een leuke verrassing. En na afloop organiseren we weer een geweldige afterparty.
Hebben jullie zin om ons te komen helpen bij deze mooiste avond en nacht van Middelburg? Aarzel niet en meld je aan. Dit betreft een vacature voor vrijwilligerswerk.
Eigenschappen We zoeken enthousiaste mensen met improvisatietalent en die de handen uit de mouwen willen steken. Je bent beschikbaar op de dag zelf (29 oktober) en wellicht de dag daarop voor een paar uur.
Locatie Gemeente Middelburg
Werkdagen 28 en 29 oktober
Aantal uur per week In overleg
Minimum leeftijd 18
Aantal plaatsen 7
Wil je helpen bij het verrichten van verschillende hand- en spandiensten, in het bijzonder tijdens, maar voor een deel ook voor en na het evenement?
Meld je dan aan via: info@nachtvandenachtmiddelburg.nl