N8vdN8 2016: de Spot als Spotless Mind Kliniek

23 oktober 2016

Van de website van De Spot in Middeburg:

Ook tijdens deze editie van de N8vdN8 beloven we je dat deze avond/nacht, vanaf 20.00 uur, in De Spot je lang bij zal blijven. Voor één keer zijn we de Spotless Mind kliniek.
Je kan je geheugen schoon laten maken, je mind resetten, rust in je hoofd creëren. Bij de ingang wordt u ontvangen door de muziek van singer/songwriters Django en Jaimy.

Bij binnenkomst in de Spotless Mind kliniek staan doctoren, assistenten en verpleegsters klaar om de diagnose te stellen en je naar de juiste ruimte in het gebouw te begeleiden.

In die ruimtes staan teams op scherp om uw gedachten te verruimen: Rara Vera en ElectRick maken een muzikale vertelling over een Potvis die in een vuurtoren woont, The Asses spelen op een mosselpiano, er is een Duitse Wahrsagerin met kosmische boodschappen, Broeder Dieleman maakt muziek en vertoont spiegelend beeld, Sophie zorgt voor KinHin en Zazen, Kaviaar brengt u met muziek van de zee tot in de wolken. Om tot rust te komen en weer aan de gewone wereld te wennen vertoont Sjarel korte animaties op de binnen plaats. Welkom in de Spotless Mind Kliniek.

Huisvriend, componist en onze nachtburgemeester Douwe Eisenga zal onze dansvloer betoveren. Altijd beginnend met klassiek om uiteindelijk te eindigen in een waar swingfestijn. Aanvang 23.00 uur.