N8vdN8 2016: Theatergroep Zurøck speelt Cirque Cinistre in de Nieuwe Burg

29 oktober 2016

Loop vanavond ook zeker door de Nieuwe Burg! Tegenover het ANWB-kantoor kun je de voorstellingen van Theatergroep Zurøck bewonderen:

Het circus is in de stad. “Cirque Cinistre” het enige rondreizende circus in die tijd dat een heuse Siamese tweeling heeft… Na een incident met een oude man en een circusdirecteur verdwijnt het circus volledig. Inclusief publiek. Er is lang naar het verdwenen circus gezocht maar geen enkel spoor van het circus is ooit teruggevonden.

Tot nu, geruchten gaan dat het circus zaterdag 29 oktober 2016, 60 jaar na diens verdwijning, weer zal verschijnen op de Nieuwe Burg in Middelburg. Daar waar ooit het circus lang geleden verdween. Dan, wanneer het, net als in de avond van 29 oktober 1956, zo donker is dat men zich tastend een weg moet banen door de Middelburgse straten.

Kom kijken, en aanschouw deze Fata Morgana, hoe het verdwenen circus “Cirque Cinistre” zal ontwaken uit zijn slaap… Volgens de geruchten zal het circus om 20:00, 21:00 en 22:00 zijn geheimen onthullen aan het publiek.