Word Nachtbraker!

1 oktober 2015

Op 24 oktober a.s. vindt de Nacht van de Nacht Middelburg plaats. De verduisterde binnenstad van Middelburg vormt het podium voor een leuk en verrassend programma voor jong en oud. Vaste onderdelen zoals de Donkere Tocht, Donker Tafelen en Donkere Zaken, zijn weer van de partij maar ook een groot aantal nieuwe activiteiten vindt plaats. De Nacht van de Nacht vraagt aandacht voor de al maar oprukkende lichtvervuiling en de schoonheid van de duisternis.

De Nacht van de Nacht Middelburg wordt door de gelijknamige stichting in samenwerking met een groot aantal vrijwilligers, (culturele) organisaties, winkels, cafés en restaurants georganiseerd. De gemeente Middelburg en sponsoren zoals de Vereniging Ondernemers Middelburg en Horeca Nederland afdeling Zeeland ondersteunen dit bijzondere initiatief. Maar dat is nog niet voldoende, vandaar dat we op zoek zijn naar personen en/of organisaties die vriend van de Nacht van de Nacht Middelburg willen worden; word “Nachtbraker” !!!!

Nachtbraker wordt je door een bedrag van ten minste € 25,00 over te maken op bankrekening NL64RABO0160922712 van de Stichting Nacht van de Nacht Middelburg o.v.v. naam en “Nachtbraker”.

Vrienden van de Nacht van de Nacht Middelburg krijgen de speciale button en onder de vrienden worden 25 kaarten verloot voor het concert “Flamenco by night”!

Foto 2014: Nous Davidse